Samenwerken met Junior Energie Coach

25 mei 2020

We maken een bijzondere tijd mee, er zijn veel dingen op zijn kop komen te staan door het Coronavirus. Het Enexis Huis Zwolle is helaas gesloten. Het Huis kan nu geen mensen inspireren om energie te besparen, maar deze tijd inspireert ons wel op een andere manier.

Voor ons betekende de afgelopen tijd dat we op zoek konden naar nieuwe mogelijkheden om duurzaam wonen een prominentere rol te geven.
Verduurzaming vraagt om samenwerking tussen gemeenten, bedrijven en inwoners (jong en oud). Met die gedachte in het achterhoofd, hebben we contact gezocht met verschillende samenwerkingspartners. Zo is er een mooi plan gemaakt met Junior Energiecoach. Het doel van Junior Energiecoach is  dat kinderen op een interactieve manier kennis maken met energie.  In het najaar geven we kinderen in de basisschoolleeftijd na een bezoek aan het Enexis Huis iets bijzonders mee naar huis, zodat ze samen met hun ouders op een laagdrempelige en speelse manier bezig zijn met energiebesparing. Wat dit wordt blijft nog een verrassing.
 
Wil je meer informatie over junior energie coach kijk dan even op deze website.

logo - kopie.jpg