Hansa Green Tour doet inspiratie op

20 juni 2017

Dinsdag 20 juni is de netwerkreis Hansa Green Tour gestart. Met als eerste stop het Enexis Huis in Zwolle.

Dinsdag 20 juni is de netwerkreis Hansa Green Tour gestart. De tour reist met duurzame voertuigen langs diverse 'best practises' in die steden en regio's die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid. Met als eerste stop het Enexis Huis in Zwolle.

Vlak voor aankomst nog even snel de puntjes op de i gezet, even kijken of alles netjes is en de koffie klaar staat. Om 11.15 uur arriveren ze, bijna allemaal elektrische ’s auto die tijdens het bedrijfsbezoek bij Enexis Groep geladen kunnen worden. Een mooi gezicht.

Tijdens het bezoek aan het Enexis Huis vertellen we over waarom het Enexis Huis zo’n belangrijke rol speelt bij de energietransitie en waarom we trots zijn op ons huis. En wat een enthousiaste groep, met veel vragen en discussie. Er werd veel gesproken over vergelijkingen tussen het huis en elektrisch vervoer. Beide vragen een gedragsverandering en dat is best lastig. Een van de bezoekers liet weten: "Wat mooi dat jullie veel bezoek krijgen van scholen, want hier ligt onze toekomst. Leuk om te zien dat jullie zoveel voor ze hebben te doen en kunnen laten zien."

Op naar de volgende stop!

 

Hansa Green Tour bezoekt Enexis Huis (2).jpg