12 vrouwen op bezoek

10 februari 2020
Vandaag  is mevrouwdeaankoopmakelaar op bezoek. Een groep van 12 vrouwen.

Deze aankoopmakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop kant van de makelaardij. Zij behartigen puur en alleen de belangen van de koper van een huis. In hun vakgebied krijgen ze vaak technische vragen van kopers, om hier meer antwoorden op te kunnen geven bezochten ze het Huis.

Met name vragen over hoe lang een zonnepaneel mee gaat of wanneer je het beste een warmtepomp kunt aanschaffen passeerden de revue. De energiecomputer bleek een mooie inspiratiebron. Deze houdt alles bij van je energieverbruik en productie. Een handig hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in je energieverbruik en daardoor meer energie te besparen. Daarnaast kan de energiecomputer communiceren met slimme apparaten en kan je zo het meest gunstige energiemoment van de dag kiezen en zo slim mogelijk omgaan met energie.

De groep was verrast over de hoeveelheid folders die we in het Huis hebben op het gebied van energie besparing.

Een mooie inspiratie voor hun vakgebied. De vrouwen zijn in verschillende regio’s werkzaam en komen 3 x per jaar bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. Na de rondleiding hebben ze dan ook heerlijk geluncht en elkaar bijgepraat over hun werk. Wil je het Enexis Huis ook gebruiken als inspiratie voor je werk, maak gerust een afspraak.
2020 02 10 12 vrouwen op bezoek (2).jpg