Wat is er te zien?

Wat is er te zien?
sluipstroom.jpg

Morgen al besparen

Beleef hoe kleine aanpassingen een groot verschil kunnen maken.

Het Enexis Huis Limburg laat zien hoe je met een beperkt budget al flink kunt besparen. Met materialen die gewoon in de doe-het-zelfzaak te krijgen zijn en die je gemakkelijk zelf kunt installeren. 

transitiesluis_3.jpg

100 jaar energie

Van ‘het kan niet op’ naar ‘het mag niet op’ in één kamer.

Maak met je gids een tijdreis in de woonkamer van het Enexis Huis Limburg en ervaar hoe het energiedenken in Nederland de afgelopen 100 jaar veranderde van ‘het kan niet op’ naar ‘het mag niet op’.

energiecomputer.jpg

Duurzame energiebronnen

Zonnepanelen, ‘smart charging’, warmtenetten, biogas, windmolens. Ontdek de waarde van alle technieken die worden gebruikt om de overgang te maken naar een volledig duurzame energievoorziening. Verhoog bijvoorbeeld eigenhandig de intensiteit van de zon en zie hoeveel apparaten in huis hiervan profiteren. 

Ervaar hoe duurzame energiebronnen werken. Het is leuker dan je denkt!

energiecoach.jpg

De energiecoach helpt

Haal uit je huis wat erin zit en bespaar straks maximaal op energie.
Ga met een energiecoach van de gemeente om de tafel zitten om de meest rendabele besparingsmaatregelen voor je eigen huis helder te krijgen. Je kunt zo ver gaan als je zelf wilt. De energiecoach kan er zelfs voor zorgen dat je straks helemaal geen energierekening meer krijgt. Maak meteen even een afspraak.