Enexis Huis Limburg als unieke dinerlocatie

17 januari 2018

Woensdag 17 januari werd de ontvangstruimte van het Enexis Huis Limburg omgebouwd tot een heus restaurant. Collega’s van Buurkracht hadden Buurkracht deelnemers uitgenodigd om onder het genot van een drie-gangen menu verschillende aspecten van duurzaamheid te bespreken. Tijdens de gangen werd er gerouleerd zodat iedereen met elkaar in gesprek kon gaan. Ook wethouder Gert-Jan Krabbendam, die onder andere duurzaamheid in zijn portefeuille heeft, was aanwezig. 

Wat doe jij voor een duurzame wereld?

Voordat de eerste gang geserveerd werd hebben de gasten een rondleiding dor het huis gehad. Dat zorgde voor mooie gesprekken aan tafel. En tijdens het diner werd ook duidelijk dat iedereen op zijn of haar manier bezig is met verduurzamen. De één had net een warmtepompdroger aangeschaft om herbruikbare katoenen luiers op een duurzame manier te drogen. En zo was er ook een gast bezig om collectief zonnepanelen aan te schaffen voor zijn buurt.

Binnenkort komt er nog een groep Buurkracht deelnemers dineren in het Enexis Huis Limburg. Dan zullen er ook weer leuke verhalen en ideeën omtrent duurzaamheid op tafel komen.

Unieke_dinerlocatie.jpg