Het meest duurzame uitje van Maastricht

12 december 2018

Het Enexis Huis Limburg ligt aan de 'Groene Loper' in Maastricht. 

Vroeger liep hier een snelweg en raasde er dag en nacht verkeer. Nu gaat 80% van het verkeer onder de grond, door een gestapelde tunnel en is bovengronds een woonerfklimaat ontstaan. Rondom het Enexis Huis Limburg heerst nu een oase van rust. Je kunt je bijna niet voorstellen dat er onder je voeten twee lagen gemotoriseerd verkeer doorrazen.

Eten op Het Vrijthof

Het Enexis Huis Limburg ligt op 6 minuten loopafstand van het Centraal Station en ook met de auto is het Huis gemakkelijk te bereiken. Als je na het bezoek van het Huis trek hebt gekregen, zijn er voldoende mogelijkheden om een hapje te eten aan de Groene Loper. Na een wandeling van 2 kilometer ben je al op het Vrijthof, midden in de stad. 

Wandelen in het Heuvelland

Je kunt de stad onder begeleiding van gids verkennen, eventueel per gehuurde fiets. Of maak een wandeling in het mooie Heuvelland. Er zijn legio mogelijkheden om een bezoek aan het Enexis Huis Limburg te combineren met andere activiteiten. Kijk eens op internet en je vindt vast wel iets wat bij je past. 

De koffie staat klaar

Maak een uitstapje naar Maastricht en kom met je vrienden of familie naar het Enexis Huis Limburg. Laat je hier inspireren om samen te werken aan een duurzame toekomst. De koffie staat voor je klaar.