Eerste bezoekers Enexis Huis Limburg een feit

17 juli 2017

Op 28 juni openden we om 12.00 uur de deuren voor bezoekers. Een spannend moment! De eerste gasten stonden te springen om aan de virtuele rondleiding te beginnen. 

“Hoe ziet radiatorfolie er eigenlijk uit?”

De afgelopen weken bezochten consumenten van alle leeftijden het Enexis Huis in Limburg. Onze virtuele gidsen Anne, Hans en Sem leiden de bezoekers rond. Ieder met eigen redenen om duurzaam met energie om te gaan. Na afloop van de rondleiding werd er in de ontvangstruimte onder het genot van een kopje koffie nagepraat en ideeën uitgewisseld.

Bezoekers komen niet alleen uit nieuwsgierigheid naar het Enexis Huis, maar vooral ook omdat ze echt duurzame maatregelen willen nemen. Soms voor de verbouwing van een compleet huis, maar ook krijgen we vragen als “Hoe ziet radiatorfolie er eigenlijk uit?”

Brainstormen over duurzame initiatieven

Diverse groepen hebben al gebruik gemaakt van onze vergaderruimten. Zo hebben enkele energiecoaches van de gemeente Maastricht, samen met een deelnemer van Buurkracht gebrainstormd over duurzame initiatieven in de wijk.

"Samen werken aan een duurzame toekomst, begint bij jezelf. Het Enexis Huis biedt je inspiratie!" Mireille Steegh, voorlichtster Enexis Huis Limburg.

bezoekers.png